Με την υποστήριξη:

Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Ερώτηση σε τεχνικό περιοδικό:

Καλησπέρα σε όλους! Ελπίζω να είστε καλά και να ευημερείτε! Άντε να φτιάξει ο καιρός να πάμε για κανά μπάνιο(για τους κακεντρεχείς, μπάνιο κάνω και τώρα, απλά το νερό που χρησιμοποιώ είναι δεξαμενής και όχι θαλάσσης:-))Έχει πλακώσει πολύ δουλειά και για αυτό αργώ να ανανεώσω το blog. Βρήκα ένα ωραίο αστείο στο moto.gr και σας το παραθέτω. Απολαύστε!!!


Ερώτηση σε τεχνικό περιοδικό:

Αγαπητό PC Tech,


Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματαόπως το Ρομαντικός Περίπατος v.9.9 και εγκατέστησε άλλα, ανεπιθύμητα,όπως τα ChampionsLeague 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0. Το Διάλογος1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και κατάρρευση του συστήματος. Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 ..
αλλά εις μάτην.

Μια απελπισμένη γυναίκα.


--- Απάντηση ---



Αγαπητή "Απελπισμένη γυναίκα",

Έχε υπ'όψην πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώτο Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα. Προσπάθησε να δώσεις τηνεντολή C:/Nomiza pws me agapouses και εγκατάστησε το Δάκρυα 6.2.Λογικά, το Σύζυγος 1.0 θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0.ΠΡΟΣΟΧΗ !! Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2.5 και Μπύρα 6.1(Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου"Δυνατό ροχαλητό"). Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάστασητου Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε, καν, να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής και Γκόμενος (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος).Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη, που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές.
Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα
βελτιώσουν την απόδοσή του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0,
Καυτά Εσώρουχα 5.3 και το Τρομερή Κορμάρα 10.1


Με εκτίμηση, PC Tech.

Δεν υπάρχουν σχόλια: